Wij zijn Altered State, aangenaam…

Michel Brussé
Michel BrusséEigenaar en oprichter van Altered State
Michel Brusse is de eigenaar en oprichter van Smartshop Altered State. Michel heeft niet alleen Smartshop Altered State op zijn naam staan, ook de goedlopende fietsenwinkel Bikelane is van hem. Hij heeft duidelijk oog voor mogelijkheden. Daarnaast beschikt hij over voldoende lef om risico te nemen. Dit is wat hem een succesvol ondernemer maakt.

De linkt tussen zijn fietsenwinkel en de smartshop is voor hem trouwens duidelijk te leggen. Zo beweert Michel: ‘Mijn winkels zijn beide voor het lichaam. In de smartshop komen klanten voor stimulatie van de mind en in Bikelane om het lichaam zelf te trainen. Trouwens, de eerste LSD werd door Albert Hoffman op de fiets genomen.’

Het mag duidelijk zijn dat Michel de dingen goed weet te verkopen ;)

Floor van der Bijl
Floor van der BijlFloormanager
Floor van der Bijl werkte jarenlang als medewerker bij smartshop Altered State. Sinds anderhalf jaar is hij succesvol Floormanager. Floor is iemand die nooit stil zit en constant op zoek is naar nieuwe producten. Hij kan zich goed in de klanten verplaatsen en heeft diepgaande kennis van de producten.

Zijn motto is: ‘De winkel moet constant in beweging zijn, want door steeds dingen te veranderen, wordt de klant iedere keer weer verrast en kan zijn ogen uitkijken.’

Dit hebben we bij Altered State geweten! De winkel ziet er prachtig uit en het gaat beter dan ooit tevoren.

Verder is Floor een begaafd muzikant die magische psytrance produceert. Regelmatig kun je hem terugvinden op psychedelic-trancefeestjes, waar hij dan lekker staat te knallen achter de draaitafels. Hij heeft ook veel ervaring in het organiseren van feesten. Deze ervaring zien we evengoed weer terug in de winkel, doordat hij steeds weer leuke events in de smartshop weet te organiseren.

Peter
PeterInvalkracht
Peter werkt sinds kort iedere zaterdag in de winkel. Met zijn tweeëntwintig jaar schenkt hij Altered State een nieuwe visie en nieuwe ideeën. Zo houdt hij ons scherp.