Disclaimer:

De informatie op de website van Altered State dient als enige doel om bezoekers van algemene informatie te voorzien. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de expertise van Altered State en zorgvuldigheid waarmee Altered State informatie beoordeeld en publiceert, is Altered State niet aansprakelijk voor de geboden informatie. Dit met betrekking tot de betrouwbaarheid, correctheid, actualiteit en volledigheid van de informatie. Ondanks het feit dat Altered State bronnen inzet die door ons als betrouwbaar worden bestempeld.

Er is geen garantie dat de website van Altered State te allen tijde zonder gebreken functioneel is en blijft. Iedere aansprakelijkheid omtrent correctheid, betrouwbaarheid en actualiteit van de op Altered State gepubliceerde website is ongegrond. Tevens is Altered State niet aansprakelijk voor het gebruikmaken van de website zonder onderbrekingen of beperkingen. Ook is het mogelijk dat er prijswijzigingen plaatsvinden. Gebruikers van deze website kunnen geen rechten ontlenen aan eerder gepubliceerde prijzen.

Altered State is een bedrijf dat zich specialiseert in legale hennepproducten. In de Nederlandse Opiumwet is de vrijheid van de handel in hennepzaad en hennepproducten opgenomen. In bezit zijn van, importeren van en handelen in hennepzaad is ten gevolge van de Enkelvoudig V.N. Conventie over verdovende middelen die plaatsvond in 1961 vrijgesteld van Europese regelgeving. Hierdoor geldt de Nederlandse Opiumwetgeving als uitgangspunt betreffende regelgeving in de handel van cannabisgerelateerde producten.

*Belangrijk!

De regelgeving betreffende de handel in hennepzaad en cannabisgerelateerde producten verschilt per land. Hierdoor adviseert Altered State bezoekers om voorafgaand van een bestelling de wetgeving in het land van aankoop en bestemming van de producten te raadplegen.

Het is mogelijk dat er een vrijstelling wordt gegeven als het doel van het verwerven van hennepzaad en cannabisgerelateerde producten voor industriële, medicinale of agrarische toepassingen is. Een aantal landen hanteert een beleid waarin handel in hennepzaak of cannabisgerelateerde producten mogelijk is zonder dat men in het bezit is van een vergunning. In dat geval is het wijsheid om na te gaan of er een vermelding wordt verlangt van het doel van de productimport of de productexport. Als de vermelding voor handel in hennepzaad of de cannabisgerelateerde producten die worden geïmporteerd of geëxporteerd vereist is, stel de aangaande autoriteiten ver van tevoren op de hoogte. In sommige landen geldt er een compleet verbod op het kweken van cannabis omtrent industriële en medicinale toepassingen.

Er heerst onduidelijkheid op het gebied van wetgeving in sommige landen en gebieden. Altered State zet zich in om in onze handel geen enkele wet- of regelgeving te schenden. Wij zijn niet aansprakelijk als klanten van Altered State illegaal de producten van Altered State verhandelen